Grunniger Tweet/Poken/Hooghoudt/Mollebonen meet up

Aanstaande zaterdag ga ik naar de Twitterborrel in Groningen. Dit wordt mijn tweede Tweet Up. Begin januari ontmoette ik Annebet en Guus tijdens een Mini Twitter – Poken Meet-up. We hebben koffie gedronken, Guus heeft een stuk van de lekkerste appeltaart in Groningen gegeten (Huize de Beurs) en we hebben de Poken Handshake gedaan. Annebet schreef er al over op haar blog.

poken

Guus en Annebet hebben beide een filmpje gemaakt van deze historische bijeenkomst. Hier is het filmpje van Guus. Het filmpje van Annebet staat op haar blog.

Aanstaande zaterdag de Twitterborrel dus. Ik kijk er naar uit meer Twitterazzi te ontmoeten. Ik ben benieuwd of we de goedemorgenman de Poken Handshake kunnen geven. Volgens ingewijde bronnen komt hij zaterdag naar Groningen. Degenen die nog op zoek zijn naar een poken; ze zijn te koop bij buyapoken en letspoke.


Tot zaterdag!

Hooghoudt Proeflokaal Groningen
Gedempte Zuiderdiep 61